U bent dag en nacht bezig met de uitbouw van uw zaak. Helaas hebt u niet alles zelf in de hand en kunnen externe factoren een ernstige bedreiging vormen voor de dagelijkse werking van uw bedrijf. Een geïndividualiseerde risicoanalyse dringt zich op. Wij hebben met ons kantoor een 360° overzicht ontwikkeld, dat we graag samen met u overlopen. Per tak van uw bedrijf bespreken we de essentiële verzekeringen die u hiervoor kan afsluiten, en gaan we dieper in op die verzekeringen die specifiek voor uw zaak interessant of sterker nog, nodig zijn. Dit doen we bijvoorbeeld voor de voertuigen die aan uw bedrijf verbonden zijn.

Vindt u het nodig dat deze omnium verzekerd zijn? Wenst u een pechbijstand voor als uzelf of één van uw medewerkers met autopech langs de weg staat? Hebt u duur werkmateriaal dat ’s nachts meestal in uw bestelwagens blijft zitten en wenst u dat tegen diefstal te verzekeren? Hetzelfde voor uw bedrijfsgebouw(en). Of u nu huurder of eigenaar bent, het spreekt voor zich dat dit tegen brand dient verzekerd te worden. Maar daar eindigt het niet. Wat met uw werkmateriaal en koopwaar dat zich binnenin het gebouw bevindt? Wenst u uw elektronica op kantoor tegen alle mogelijke risico’s te verzekeren? En hoe lang kan u uw vaste kosten blijven dragen als uw gebouw gedurende een zekere periode ontoegankelijk is wegens een zware schade, en u dus niet kan werken? Zo overlopen we alle segmenten van onze 360° check, en gaan we aan de slag om onze offertes uit te werken.

Hiervoor kunnen we als onafhankelijk makelaar terecht bij verschillende nationale en internationale maatschappijen. Eens alle contracten lopende zijn, ontvangt u van ons een concreet rapport op basis van de check, met die verzekeringen die u onderschreven hebt en dewelke niet. Zo behoudt u steeds het overzicht welke verzekeringen u nu exact lopen hebt voor uw zaak, en welke risico’s nog niet zijn afgedekt.

Doe de test en daag ons vandaag nog uit.