Rallyverzekering: Persoonlijke Ongevallen

Wat met (extreme) sporten bij uw levensverzekering?

Velen onder jullie hebben een verzekering tegen persoonlijke ongevallen. Een verzekering waarbij een bepaald bedrag wordt uitbetaald, indien u door een persoonlijk ongeval een blijvende invaliditeit oploopt, of erger nog, overlijdt.

Wat velen onder jullie echter niet weten, is dat in de lijst van uitgesloten oorzaken van dergelijke persoonlijke ongevallen, vaak de (extreme) sporten zijn opgenomen die jullie op regelmatige basis uitoefenen. Of het nu gaat om paardrijden, motorcrossen, deltavliegen, wakeboarden, parachutespringen, rallywedstrijden, racen op circuit, … Als jullie een ongeval oplopen tijdens het beoefenen van jullie sport, is de kans groot dat jullie niets bekomen via jullie klassieke ongevallenverzekering.

Met een gerust gemoed aan de start van een rally wedstrijd

Neem nu de rally piloten. Er staan nog enkele klassiekers op de kalender, waaronder binnenkort opnieuw de 6 Uren van Kortrijk. Om met een gerust hart achter het stuur van de rallywagen te kruipen, of als co-piloot in de passagierszetel plaats te nemen, weet je graag of je al dan niet verzekerd bent mocht het noodlot toeslaan. Wij hebben daartoe de perfecte oplossing, met een verzekering die alle persoonlijke ongevallen in de privé-sfeer dekt, en geen uitzondering maakt voor welke sport dan ook. Dus ook niet voor rallywedstrijden.

Wat velen onder jullie echter niet weten, is dat in de lijst van uitgesloten oorzaken van dergelijke persoonlijke ongevallen, vaak de (extreme) sporten zijn opgenomen die jullie op regelmatige basis uitoefenen. Of het nu gaat om paardrijden, motorcrossen, deltavliegen, wakeboarden, parachutespringen, rallywedstrijden, racen op circuit, … Als jullie een ongeval oplopen tijdens het beoefenen van jullie sport, is de kans groot dat jullie niets bekomen via jullie klassieke ongevallenverzekering.

Onze oplossing: gemoedsrust…

Wij hebben de oplossing, via onze Rallyverzekering: Persoonlijke Ongevallen. Concreet geniet u dekking ingevolge een persoonlijk ongeval in de privé-sfeer, met blijvende invaliditeit (vanaf 5%) of overlijden tot gevolg, en dit volgens gemeenrecht tot een maximumbedrag van € 1.000.000. Volgens gemeenrecht, dit houdt in dat men rekening houdt met de persoonlijke, economische en huishoudelijke gevolgen van uw invaliditeit, alsook met eventuele derdenhulp, protheses, aanpassingen aan woning en/of auto, esthetische schade en genotschade.

Wat velen onder jullie echter niet weten, is dat in de lijst van uitgesloten oorzaken van dergelijke persoonlijke ongevallen, vaak de (extreme) sporten zijn opgenomen die jullie op regelmatige basis uitoefenen. Of het nu gaat om paardrijden, motorcrossen, deltavliegen, wakeboarden, parachutespringen, rallywedstrijden, racen op circuit, … Als jullie een ongeval oplopen tijdens het beoefenen van jullie sport, is de kans groot dat jullie niets bekomen via jullie klassieke ongevallenverzekering.

…tegen een minieme premie

Dergelijke dekking en gemoedsrust bekomt u voor een premie van € 144 per jaar. Voor meer informatie omtrent deze verzekering, verwijs ik u naar een uitgebreidere en algemenere blogpost die we hier eerder reeds gepost hebben. U vindt deze hier terug.

Aarzel uiteraard niet om contact met ons op te nemen hieromtrent

Wat velen onder jullie echter niet weten, is dat in de lijst van uitgesloten oorzaken van dergelijke persoonlijke ongevallen, vaak de (extreme) sporten zijn opgenomen die jullie op regelmatige basis uitoefenen. Of het nu gaat om paardrijden, motorcrossen, deltavliegen, wakeboarden, parachutespringen, rallywedstrijden, racen op circuit, … Als jullie een ongeval oplopen tijdens het beoefenen van jullie sport, is de kans groot dat jullie niets bekomen via jullie klassieke ongevallenverzekering.

*Ongeval in privé-sfeer: dit houdt in dat u enkel dekking geniet voor de ongevallen die zich privé voordoen, niet in professionele context. Concreet voor de rallysport: zolang u als amateurrijder deelneemt, bent u gedekt. Rijdt u echter professioneel (= als beroepspiloot) rally, of andere motorsporten, dan is er geen dekking.