Tips voor de Motorrijders

De lente is volop in het land. Vandaag en morgen worden topdagen, als we Frank Deboosere mogen geloven tenminste. Heel wat motorrijders zullen hun motor dus reeds van stal gehaald hebben, of dat de komende dagen en weken gaan doen. Wij zetten alvast wat tips op een rijtje alvorens u opnieuw met uw motor op de weg komt.

  • Kijk de vloeistoffen na: vervang ze, of vul ze bij (rem- & koelvloeistof, olie, koppeling, …).
  • Kijk de druk van de banden na. Tips over de juiste bandenspanning lees je hier.
  • Kijk uw ketting na of deze nog voldoende gespannen en gesmeerd is.
  • Kijk uw remmen na.
  • Kijk ten slotte uw persoonlijke uitrusting na.

Nu uw motor opnieuw op punt staat om de lente en zomer te trotseren, rest er u enkel nog uw verzekering na te kijken alvorens u de baan op kan. Is uw verzekering nog in orde? Hebt u een geldige groene kaart in uw bezit?

Geniet van uw motorritten!

Bij vragen omtrent uw motorverzekering kan u steeds bij ons terecht. Contacteer ons vrijblijvend.