Autoverzekering: Jonge Bestuurders

Het komt geregeld in de media en enkele directe verzekeraars spelen er graag op in: jongeren betalen vaak heel veel voor hun autoverzekering. Heb je als jongere echter drie jaar of langer uw rijbewijs, en was je die voorbije drie jaar verzekerd in eigen naam (Eigen verzekering op uw naam, of vermeld als ‘toevallige bestuurder’ in de autoverzekering van uw ouders), dan kunnen de premies voor uw autoverzekering enorm zakken als je ongevallenvrij bent.

Ongeveer een jaar geleden schreven we in een eerdere blogpost al over het belang om als jongere opgenomen te worden in de autoverzekering van uw ouders. Zo bouw je immers een eigen ‘schadehistoriek’ op. Eens je dan na enkele jaren op zoek moet naar een autoverzekering op uw eigen naam, scheelt dit enorm in premie als je kan bewijzen dat je al die tijd verzekerd was en geen ongevallen veroorzaakte.

Als onafhankelijk makelaar hebben wij ons de voorbije jaren gespecialiseerd in allerhande autoverzekeringen o.a. de autoverzekering jonge bestuurders, en daarom doen we deze oproep naar jullie, de jongeren:

Ben je tussen 21 en 30 jaar oud? Ben je drie jaar of langer verzekerd in eigen naam? En bovendien ongevallenvrij?

Vind je uw huidige autoverzekering te duur?

DAAG ONS DAN VANDAAG NOG UIT!

Contacteer ons vrijblijvend en zonder enige verplichting, wij bezorgen u een GRATIS offerte en bekijken samen met u welk voordeel u kan genieten.