Heb je al eens aan jezelf gedacht?

We vergeten onszelf

We leven in een hedendaagse setting, waarbij we bereid zijn om € 900 of meer te betalen voor een omniumverzekering voor onze wagen en € 400 of meer voor een brandverzekering voor onze woning. We beschermen onze goederen immers graag tegen allerlei mogelijke risico’s en willen ze vergoed/vervangen zien in geval van ongevallen. We denken echter nooit aan onszelf. Ook wij lopen immers persoonlijke risico’s in het dagelijkse leven.

Persoonlijke ongevallen worden onderschat

De risico’s die we dagelijks lopen worden vaak onderschat. Zo zijn er jaarlijks meer dan 200.000 persoonlijke ongevallen in het privé-leven. Er zijn drie keer meer ongevallen in het dagelijkse leven dan verkeersongevallen. Jaarlijks zijn er ook 8.000 fietsers die slachtoffer worden van een ongeval. 80% onder hen vallen zonder dat er een ander voertuig bij betrokken is, en worden dus niet vergoed.

Weerslag op levensstandaard

Het al dan niet gedeeltelijk wegvallen van een inkomen, kan een enorme weerslag hebben op de levensstandaard van een gezin. Het is dus van groot belang om na te denken over een persoonlijke ongevallenverzekering, vóóraleer je ze nodig hebt.

Maar ik ben toch al goed verzekerd?

Velen denken reeds voldoende verzekerd te zijn tegen persoonlijke ongevallen, door de bestaande hospitalisatieverzekering, de sociale zekerheid of ziekenfondsen. Deze komen echter niet of slechts gedeeltelijk tussen in de kosten van blijvende invaliditeit of overlijden. Als er geen aansprakelijke tegenpartij bij het ongeval betrokken was, zal je bovendien ook geen beroep kunnen doen op een BA Verzekeraar.

Meest complete verzekering

Wij presenteren u de meest complete verzekering, die dekking verleent tot € 1.000.000 volgens gemeenrecht, tegen alle mogelijke risico’s in het privé-leven. Volgens gemeenrecht, dus er wordt rekening gehouden met blijvende ongeschiktheid (persoonlijke, economische, huishoudelijke), derdenhulp, protheses, aanpassingen aan woning en/of auto, esthetische schade en genotschade. Een uniek product op de hedendaagse verzekeringsmarkt en bovendien een betaalbare oplossing: een forfaitaire premie van € 144 per jaar (als alleenstaande) of € 288 per jaar (voor gans het gezin).

Meer info? Bekijk onderstaande presentatie: