Reisbijstandsverzekering

Zorgeloos op reis

De weersvoorspellingen gaan de komende dagen opnieuw de goeie richting uit. De temperaturen gaan omhoog, de zonnestralen schijnen onze woonkamers binnen. Er staan ons bovendien nog enkele verlengde weekends te wachten de komende weken. Kortom, redenen genoeg om te beginnen denken aan en ons bezig te houden met het plannen van de jaarlijkse zomervakantie!

Op reis gaan is plezant, je werkt er een gans jaar hard voor en je kijkt er meestal lang op voorhand naar uit. Bij vertrek wil je zo snel mogelijk ter plaatse zijn en eens ter plaatse wil je volop kunnen genieten, zonder zorgen.

Wat indien het toch misgaat?

Toch kan er een en ander misgaan voor je vertrekt of eens je ter plaatse bent. U moet uw reis annuleren, u raakt wegens stakingen of onverwachte files niet op tijd in de luchthaven en mist uw vlucht, uw bagage wordt gestolen, uw voertuig start niet meer, u heeft medische bijstand nodig in het buitenland, … Stuk voor stuk zaken waarbij je niet aan uw lot wil overgelaten worden, in een vreemd land, waarvan je misschien de taal niet machtig bent.

De oplossing: een reisbijstandsverzekering

De oplossing om zorgeloos op reis te vertrekken, is in dit geval een reisbijstandsverzekering. Er zijn tal van mogelijkheden om een reisbijstandsverzekering op uw maat af te sluiten. Gaat u verschillende keren per jaar met vakantie of reist u vaak voor uw werk? Dan zijn er verschillende jaarformules mogelijk, waarin alles gedekt zit van de personen tot uw voertuig. Of wenst u enkel die ene specifieke reis te dekken, dan kan u uitstekend beschermd zijn tijdens uw reis met een tijdelijke formule, of zelfs al ervoor indien u ook voor een annuleringsverzekering kiest.

Daarnaast kan je de verschillende waarborgen van een reisbijstandsverzekering ook apart afsluiten. Wenst u enkel uw bagage of voertuig te verzekeren, enkel de personen of eventuele annulering van uw reis, dan is dit perfect mogelijk.

Conclusie: zorgeloosheid en zekerheid door de reisbijstandsverzekering

Wil je dus straks zonder zorgen op reis vertrekken, en met de zekerheid dat als er iets mis gaat men paraat staat voor u om u op welke manier dan ook te helpen; vraag dan gerust eens vrijblijvend inlichtingen over de mogelijkheden van dergelijke reisbijstandsverzekering. Wij zullen u tot in detail inlichten.