Body Protect – Dekking tegen risico’s in het privé-leven

Materialistische verzekeringen

Op vlak van verzekeringen zijn we allen heel materialistisch ingesteld: we verzekeren onze woning tegen (eigen) brand- en andere schade, we verzekeren onze wagen in omnium voor het geval deze (eigen) schade oploopt. Doelstelling bij beide verzekeringen: voldoende vergoed worden in geval het noodlot toeslaat en deze “goederen” ernstige schade oplopen.

Wat met uw eigen lichaam?

Maar heb je al eens aan hetzelfde gedacht in verband met uw eigen lichaam? Wat als je in de privé-sfeer een ernstig ongeluk tegenkomt, met blijvende invaliditeit tot gevolg, of erger nog, uw overlijden? In dat geval wens je toch ook een vergoeding voor de geleden schade, de gederfde inkomsten, of in het ergste geval voor uw nabestaanden…? In dat opzicht werd recent een super “Body Protect” polis ontwikkeld die al deze zorgen wegneemt. Een waarborg die een kapitaal tot € 1.000.000 uitkeert bij een ongeval in de privé-sfeer met blijvende invaliditeit (vanaf 5%) of overlijden tot gevolg.

Alle (extreme) hobby’s gedekt

Deze polis biedt dekking tegen risico’s in het privé-leven. Enige wat dus niet gedekt is, zijn ongevallen opgelopen in het verkeer. Met andere woorden, dit is een heel ruime polis. Gaande van het thuis van de trap vallen, tot het getroffen worden door een terroristische aanslag. Maar het meest interessante? Alle hobby’s – al dan niet extreme – zijn gedekt in deze polis zolang u deze niet professioneel uitvoert. Gaat u dus in uw vrije tijd graag eens basejumpen, parachutespringen, diepzeeduiken, water- of jetskiën, kickboksen, paardrijden, op circuit racen of rijdt u graag al eens een rallywedstrijd mee; dan is dit de ideale polis voor u. Indien u een ongeval tegenkomt met blijvende invaliditeit (vanaf 5%) of overlijden tot gevolg, dan wordt de schade volgens gemeen recht vastgesteld rekening houdend met uw huidige inkomsten, gederfde inkomsten naar de toekomst toe, vereiste aanpassingen/protheses, … en bekomt u zo een kapitaal tot € 1.000.000.

Spotgoedkope premie

Deze blog heeft als doel u te informeren, nooit om reclame te maken. Maar voor deze polis maak ik uitzonderlijk een uitzondering. Dergelijke polis heb je immers voor een premie van € 144,00 per jaar! Zeker voor zij die vaak hobby’s uitoefenen waarbij er toch altijd een zeker risico is, is deze polis eigenlijk een must. Zekerheid die u bekomt tegen een zeer lage jaarlijkse premie., en waarmee u de toekomst van uzelf en uw gezin beschermt en de levensstandaard behoudt bij ongeval.

Wenst u vrijblijvend meer informatie? Contacteer ons dan gerust.