Welkom op onze blog

Een verzekeringsmakelaar die een blog start!? Dat moet een saaie boel gaan worden…

Wel in tegendeel! We zijn hier niet om u om de oren te slaan met technische gegevens omtrent bonus-malus graden, vrijstellingen of rentevoeten. Die vind je ergens anders terug op onze website, of leggen we u uit tijdens een persoonlijk contact.

Op deze blog enkel informatie over de wondere wereld der zekerheid. Want dat willen wij voor u realiseren: meer zekerheid. Het weten dat door een grondige analyse van uw profiel en het ingedekt zijn tegen de risico’s waaraan u zich blootstelt, je eigenlijk zorgeloos door het leven kan gaan. En weten dat indien het risico dan toch zou toeslaan, je slechts één telefoontje verwijderd bent van uw redding: uw makelaar die er voor u alles zal aan doen om de gevolgen van het ingetreden risico te beperken of zelfs volledig weg te nemen. Wij beschermen u tegen alle onheil. Zoals een superheld, maar dan zonder masker.

Hier op onze blog zullen wij u informeren, op een leuke manier, zodat u kan ontdekken wat ‘verzekeren’ allemaal inhoudt. Zelf een vraag of opmerking? Laat het ons zeker weten in de commentaren hieronder of via het contactformulier.